Logo
0 - 0,00 kr.
Ingen produkter i kurven

Oplysninger om virksomheden

Global Leadership Network Denmark
Adresse: Hørager 13, 2640 Hedehusene
E-mail: info@gln.dk
Telefonnummer: +45 25 444 001

Generelt

Disse handelsbetingelser gælder for køb af produkter og tjenester fra Global Leadership Network Denmark (GLN). Ved at købe produkter eller tjenester på www.gln.dk accepterer køber disse betingelser og erklærer sig indforstået med, at personoplysninger kan blive gemt og brugt til at fuldføre købet.

Levering

Efter købet vil koder til en app og/eller pakker til ungdomsorganisationer blive leveret som angivet på www.gln.dk. Køber skal selv sørge for at downloade appen og følge vejledningen for at aktivere og anvende koderne.

Betaling

Køber kan betale for produkter og tjenester på www.gln.dk ved brug af almindeligt betalingskort. Betaling sker altid via en sikker forbindelse, og GLN opbevarer ikke kortoplysninger.

Fortrydelsesret

Der gives ikke fortrydelsesret for koder til en app eller pakker til ungdomsorganisationer, da disse er digitale produkter og leveres øjeblikkeligt.

Reklamationer

Eventuelle fejl ved koder til app eller pakker til ungdomsorganisationer skal meddeles til GLN inden for en rimelig tid efter modtagelse. GLN bestræber sig på at løse eventuelle problemer hurtigst muligt.

Ansvarsbegrænsning

GLN er ikke ansvarlig for eventuelle fejl eller mangler i appen eller andre tredjepartsleverandørers produkter, som GLN sælger på vegne af.

Ændringer

GLN forbeholder sig retten til at ændre disse handelsbetingelser. Ændringer vil blive offentliggjort på hjemmesiden.

Tvister

Eventuelle tvister afgøres i henhold til dansk lov ved de danske domstole.