Logo

Hvem vi er

Hvem er Global Leadership Network Denmark?

Sande ledere har en vision om noget bedre, noget mere; og de bekymrer sig nok om folk til at hjælpe dem med også at se den vision. De finder en måde at komme derhen på, sammen. Det er det, der fører til forandrede virksomheder, forandrede kirker, forandrede samfund og forandrede liv. Det er derfor, vi er her.

Vi er en forening, der udgør en integreret del af en global organisation med en brændende passion for at inspirere og udruste ledere til at forandre verden til det bedre.


Udforsk Inspirerende læringsoplevelser for dit lederkald!

Vi dedikerer os til at skabe læringsoplevelser, der ikke kun antænder, men også nærer dit lederkald. Vores tilgang kombinerer det bedste fra eksperter, der tilbyder opmuntring og mentorskab, med det formål at vække og styrke ledere i alle aldre. Målet er at skabe transformativ indflydelse og forme en fremtid præget af inspireret lederskab!

Dygtiggør dig selv og styrk dit lederskab gennem vores unikke læringsmuligheder.

 

At tjene andre – Inspiration og Uddannelse for Alle!

Vi tror på, at adgang til opmuntring og uddannelse er en grundlæggende rettighed for alle. Vores content er designet til at levere ressourcer og tjenester, der inspirerer og udruster samfund med få ressourcer, den næste generation, fængslede mænd og kvinder, risikogrupper og kvinder, der konfronteres med kønsuligheder. Vores mål er at antænde transformation, hvor der er mest brug for det.

Giv Det Videre
Lederskab ændrer alt. Gennem vores internationale portefølje af programmer og oplevelser planter og nærer vi frø af lederskab i millioner af mennesker, så de kan lede, hvor de er. Din generøsitet kan være den gnist, der antænder transformation og muligheder for den næste leder. Vil du være med til at betale det videre?

Vores historie

En Inspirerende Rejse

Global Leadership Summit (GLS)-historiens Vingesus

Forestil dig begyndelsen af GLS i 1995, hvor et inspirerende vindpust startede i Willow Creek Community Church i USA. Målrettet ledende præster og ledere fra kirkelige organisationer, samlede ca. 4.500 deltagere i Chicago. I dag, i 2021, er GLS en verdensomspændende begivenhed med over 420.000 deltagere i 128 lande. Hvad er nøglen til denne eksplosive vækst på så kort tid? Svaret er enkelt: en overvældende oplevelse, år efter år, med aktuel forsknings- og erfaringsbaseret undervisning fra verdensklasse talere. Væksten er også drevet af en vision om tilgængelighed for alle, støttet af løbende donationer fra GLS-deltagere verden over. Disse donationer muliggør etableringen af nye GLS-konferencer i verdens underudviklede lande og udkantsområder.

 

GLS i Danmark siden 2005

Danmark har været en vigtig aktør i GLS-historien siden 2005, hvor København var vært for den første GLS-videokonference uden for USA. Årligt har over 800 deltagere i både København og Aarhus nydt godt af den solide og inspirerende GLS-undervisning.

 

DNA’et – Et Kristent Værdigrundlag

GLS-konferencen, drevet af Global Leadership Network (en NGO/Nonprofit org.), har siden 1995 fastholdt sit særlige DNA, forankret i kristne værdier. Unikt og langtidsholdbart, byder GLS på kreative, opbyggende og motiverende indslag, der afspejler det kristne værdigrundlag. Alligevel har alle, uanset tro og overbevisninger, altid været velkomne på GLS. Vi garanterer “fuld valuta” for pengene med masser af inspiration til intellektet og hjertet.

 

Global Leadership Network Denmark (GLN DK)

GLN DK, en NGO drevet af en frivilligt arbejdende bestyrelse og en Country Leader, får støtte fra en meget kompetent frivillig hjælp til GLS-produktionen. Denne støtte omfatter facilitation, oversættelsesarbejde, bogholderiarbejde, salg- og marketingarbejde. GLN DK er dedikeret til at forme en inspirerende fremtid for lederskab i Danmark og globalt.

Bestyrelsen

Mød Bestyrelsen for Global Leadership Network Denmark

Da vi er en medlemsorganisation, er vores bestyrelse valgt af medlemmerne. I øjeblikket består bestyrelsen af 3 medlemmer, men i henhold til vedtægterne kan der være op til 9 medlemmer. Valg til bestyrelsen afholdes hvert år i marts, og den valgte periode er 2 år.

Aktuelle Bestyrelsesmedlemmer:

Henning Sand Sørensen
Formand, ejer af virksomheden Leder-udvikling.dk og arbejder til daglig med ledelses- og trivselsudvikling
Annette Rasmussen
Næstformand. Har været leder i siden 2001 i tre kommuner. Er oprindeligt uddannet socialrådgiver og har været leder på området for udsatte Børn og Unge i alle årene. Annette har aktuelt ca. 40 medarbejdere og er leder for børne-myndighedsområdet
Christian Laursen
Sekretær, Medlem og Country Leader. Ejer af virksomheden BetterWaysConsult.dk og arbejder til daglig med ledelses- og trivselsudvikling
Jamie Høyer
Kasserer og Medlem. Har været ansat som ledende præst i godt 6 år i ImpactChurch. Driver egen virksomhed ved siden af.
Rory Smith-Belton
Medlem. De sidste 10 år har Rory arbejdet på tværs af forskellige brancher i Afrika og Europa. I roller som servant-leader eller coach. Har hjulpet forskellige individer fra forskellige kulturer, tværfunktionelle teams og ledere med at arbejde, kommunikere og samarbejde på en mere styrkende måde.

Vil Du Styrke Danske Ledere? Bliv en Del af Bestyrelsen:

Hvis du deler vores ønske om at styrke danske ledere og frigøre deres potentiale, har du muligheden for at blive en del af GLN DK’s bestyrelse. Vi fokuserer på strategisk og visionært arbejde for at sikre, at GLN DK har en meningsfuld rolle i Danmark. Vi tror på, at mangfoldighed i kompetencer styrker bestyrelsen, og det er vigtigt for os at have repræsentation af både kvinder og mænd.

Vil Du Ikke Være i Bestyrelsen, men stadig være med? Se Vores Jobopslag:

Hvis du ikke ønsker at være en del af bestyrelsen, men stadig ønsker at bidrage til vores daglige arbejde, kan du se vores aktuelle jobopslag HER.

Krav for Bestyrelsesdeltagelse:

For at være en del af bestyrelsen kræves det som minimum, at du har et personligt medlemskab. Du kan opnå dette ved at købe adgang til vores konference, betale 50 kroner til GLN DK eller repræsentere din organisation der er medlem.

Hvis du ønsker at vide mere, er du velkommen til at kontakte os eller downloade vores vedtægter [HER](indsæt relevant link).